Om Os

Guldsmed Keld Olsen er din lokale guldsmed på Amager gennem 44 år. I 1977 åbnede Keld Olsen en guldsmedebutik på Amagerbrogade 128, hvor der siden 1919 havde været guldsmedebutik. Butikken blev dog hurtig for lille og blev udvidet med nabobutikken, og som virksomheden fik mere success, kunne Keld Olsen I 1997 udvide med endnu en butik på Amagerbrogade 57.

I 2005 skete der et generationsskifte, og derfor drives virksomheden idag af datteren Lise og hendes mand Carsten. Lise blev uddannet som guldsmed i 2002, og butikkerne drives videre I butikkens oprindelige ånd, med service og kvalitet i højsæde og med hjertet på rette sted.

I november 2016 flyttede butikken fra Amagerbrogade og ind I Amager Centret, hvor du nu kan besøge en stor butik med åbent værksted, så dialogen med guldsmeden er blevet endnu nemmere. En naturlig videreudvikling af vores butikker er en aktiv webshop som både kan inspirere, informere samt give mulighed for at købe vores smykker online.

Vi håber at vores hjemmeside giver inspiration til dit fremtidige smykkekøb samt giver nogle svar på de spørgsmål, der vedrører muligheden for at designe egne smykker.